Scandal pe ipoteca de la Psihiatrie

De Alin Gherasim
Scandal pe ipoteca de la Psihiatrie
Consilierii judeţeni din Opoziţie au votat împotriva proiectului de hotărâre care vizează rectificarea inventarului bunurilor imobile aflate în patrimoniul public al judeţului Arad.

De fapt, în spatele acestei exprimări în limbaj de lemn, se află o realitate mult mai simplă: Consiliul Judeţean Arad a achitat în întregime contravaloarea pentru secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Arad, secţie aflată pe strada Octavian Goga, iar acum, prin vot, consilierii judeţeni trebuiau să aprobe intrarea acestei clădiri în patrimoniul judeţului. Problemele au fost ridicate de consilierii din Opoziţie încă de la întâlnirea comisiilor care a precedat şedinţa. „La comisii ne-a fost prezentat un extras de carte funciară vechi de un an sau doi în care apărea o ipotecă pe clădirea respectivă”, a spus Gheorghe Sabău. Situaţia a fost elucidată de secretarul judeţului, Silvana Lupu, care a anunţat că imobilul respectiv a fost achitat în integralitate chiar joi, iar extrasul nou de carte funciară va fi „curat”, fără nicio ipotecă. „Vânzătorul a instituit această ipotecă în momentul în care a fost cumpărată clădirea. Ipoteca a fost în vigoare până la plata integrală a sumei, pentru că noi am plătit în rate”, a explicat Lupu. Totuşi, informaţii furnizate de secretarul judeţului nu i-a convins pe aleşii din Opoziţie, aceştia votând „împotrivă”. Cu toate acestea, proiectul de hotărâre a fost adoptat pentru că majoritatea a decis să voteze „pentru”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !