Scandal pe „prietenia” cu Ioţcu

De Alin Gherasim
2Comentarii
Scandal pe „prietenia” cu Ioţcu
Şedinţa Consiliului Judeţean Arad (CJA) de vineri, 21 august, a fost marcată spre final, de o discuţie aprinsă între vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJA, Adrian Ţolea, şi consilierul judeţean Florin Tripa.

Totul a pornit de la lista de investiţii care vor fi derulate de Judeţ în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. „Cred că puteaţi să ne întrebaţi despre priorităţile judeţului înainte să schimbaţi lista de investiţii”, a spus Tripa. Ţolea a contracarat imediat: „Dar domnul Ioţcu v-a întrebat când a întocmit lista iniţială? A, am uitat că eraţi prieteni”. Însă vicepreşedintele CJA l-a atacat exact pe omul cu care Ioţcu a avut cele mai mari divergenţe în şedinţe. „Domnule Ţolea, eu nu am fost prietenul domnului Ioţcu şi nici al domnului Drăgan niciodată, am votat împotriva proiectelor lor de hotărâre de fiecare dată când nu am fost mulţumit de ele. În schimb, dumneavoastră, ca un copil cuminte, aţi ridicat mânuţa la orice propunere a lui Ioţcu sau a lui Drăgan. Aşa că nu ştiu care dintre noi doi a fost mai prieten cu Ioţcu, eu sau dumneavoastră?”, a tunat Tripa. Vizibil incomodat de prezentarea consilierului judeţean, Adrian Ţolea a schimbat vorba şi a revenit la prezentarea listei de investiţii: „mutarea principală în ceea ce priveşte lista de investiţii a fost scoaterea drumului Lipova-Şiştarovăţ-Cuveşdia de pe lista principală şi mutarea lui în rezerve. În schimb, am regândit modernizarea drumului Arad-Şiria-Seleuş şi am mers pe ruta Arad-Şiria-Pâncota-Târnova-Şilindia-Buteni. Iar cei 5,5 kilometri de drum dintre Pâncota şi Seleuş îi vom moderniza anul viitor din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean”. Într-un final, după ce şi Florin Tripa a fost mulţumit de răspunsul primit de la Ţolea, şedinţa s-a încheiat.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor