Schimbări la Tribunalul Arad

De Adriana Barbu
2Comentarii
Schimbări la Tribunalul Arad
Pentru că imobilul va fi dotat cu lift exterior, rampa de acces pentru persoanele cu handicap va fi desfiinţaţă.

Altfel de veşti de la Tribunalul Arad. Veşti legate de clădirea în care funcţionează instituţia, clădire inclusă într-un program de reabilitare care vizează şi câteva noutăţi, precum instalarea unui lift exterior.
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad a decis să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că „după cum se cunoaşte, Tribunalul Arad a fost inclus în Programul naţional de consolidare a infrastructurii instanţelor de judecată aflate în municipiile reşedinţă de judeţ, încheiat între Ministerul de Justiţie şi Ministerul Dezvoltării Regionale si Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii C.N.I. S.A, fiind aprobată în acest sens investiţia de Mansardare si reabilitare termică pod Tribunalul Arad”.
Tot în comunicatul instituţiei se arată că „în prezent, investiția se află în stadiul de derulare a lucrărilor prin Compania Naţională de Investiţii C.N.I. S.A, fiind aproape de final. Întrucât aceste lucrări de modernizare şi reabilitare prevăd desfiinţarea rampei de acces pentru persoanele cu handicap şi construirea unui lift exterior, pentru a facilita accesul acestora în incinta instituţiei, rugăm persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora, să se adreseze personalului aflat la intrarea în instanţă, deoarece Tribunalul Arad a achiziţionat un elevator pentru persoane cu dizabilităţi”.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor