Sciences Po Dijon – la „Moise Nicoară”

Reactualizat la:
Sciences Po Dijon – la „Moise Nicoară”
Elevii care studiază limba franceză au aflat modalitățile de a accede la facultăți prestigioase din Franța.

În 28 februarie, Catedra de limba franceză de la Colegiului Național „Moise Nicoară” (Filip Adriana, Ungur Lucia, Balan Corina), în colaborare cu Institutul Francez din Timișoara, reprezentat de Camelia Gintaru, a organizat o întâlnire de excepție. Lukas Macek, director al campusului din Dijon al facultății Sciences Po, a prezentat modalitățile de a accede la facultăți prestigioase din Franța.

Sala Festivă a Colegiului Național „Moise Nicoară” a fost neîncăpătoare pentru cei interesați – moisiştii claselor a X-a si a XI-a de limbă franceză, dar și numeroși elevi de la Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal”, însoțiți de prof. Dragoș Claudia.

Prezentarea amplă și detaliată, în limba franceză, a facultății Sciences Po din Dijon a fost urmată de discuții și întrebări. Directorul Lukas Macek a menționat numele unui absolvent de „Moise Nicoară”, Silviu Popa, care a terminat studiile ca șef de promoție în Franța. Această reușită de excepție a făcut ca numele Colegiului Național „Moise Nicoară” și al țării noastre să aibă o rezonanță deosebită în cadrul facultății Sciences Po Dijon.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !