„Şcoala Altfel” cu DGA Arad

De Ioana Costas
Reactualizat la:
2Comentarii
„Şcoala Altfel” cu DGA Arad
Direcţia Generală Anticorupţie Arad a luat parte la programul „Şcoala Altfel”. Liceenii au învăţat despre permanenta luptă a ofiţerilor DGA Arad cu corupţia.

În cadrul programului „Școala Altfel” – care a avut loc în perioada 27-30 martie – Serviciul Județean Anticorupție Arad a organizat activități de informare anticorupție la Liceul „Sever Bocu” și Liceul „Atanasie Marienescu” ambele din Lipova, Liceul Tehnologic Săvârșin şi Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” din Miniș, activități la care au participat 278 de persoane, inclusiv cadre didactice. Direcţia Generală Anticorupţie prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad a dorit atragerea tinerilor în lupta cu flagelul corupției prin conştientizarea tinerei generații cu privire la riscurile și costurile pe care le comportă săvârşirea unor fapte de corupţie, prin dezvoltarea gradului de informare a tinerilor cu privire la atitudinea ce trebuie adoptată în relația cu personalul MAI, reacția la corupție și modul de sesizare a faptelor de corupție, contribuind astfel la creșterea simțului civic și la fundamentarea unui comportament integru. În contextul organizării și desfășurării acestor activități de prevenire a faptelor de corupție în rândul liceenilor în cadrul programului „Școala Altfel”, Serviciul Județean Anticorupție Arad și-a manifestat intenția de a participa și pe viitor la astfel de activități și în alte licee de pe raza județului Arad.
„În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, amintim Linia TelVerde Anticorupţie – 0800.806.806, ce poate fi apelată gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă. Precizăm că, faptele de corupție pot fi sesizate şi la numerele de telefon 0257/255.623, 0257/207.132, aparţinând Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, precum şi la adresa de e-mail: arad.dga@mai.gov.ro”, au precizat reprezentanţii DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad.

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor