Şcoala de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate

De Simion Todoca
2Comentarii
Şcoala de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate
Staţiunea Olimp a găzduit recent Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate – OFLDE, eveniment la care a fost prezentă şi Mirela Ghidarcă, presedintele organizaţiei arădene a femeilor ALDE.

„A fost un eveniment la care s-au abordat mai multe teme: apropiatele alegeri parlamentare, îmbunătăţirea activităţii organizaţiilor din teritoriu, obiectivele ALDE pe termen mediu şi lung, programul politic al formaţiunii noastre. Subiecte sintetizate foarte bine de preşedintele Senatului şi copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu” a precizat Mirela Ghidarcă, membru al Biroului Naţional OFLDE România.

De altfel, liderul ALDE,Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Olimp că partidul pe care îl conduce este pe val, dar pentru alegerile parlamentare este nevoie de o mobilizare exemplară a tuturor forţelor din partid.

„Ceea ce ne propunem este obţinerea unei reprezentări parlamentare pentru electoratul liberal în viitorul parlament. Suntem singurul partid de factură liberală în momentul de faţă în România, iar acţiunea şi programul nostru politic se vor axa pe două direcţii. Una este cea legată de apărarea drepturilor şi libertăţilor individului, astăzi puse serios în pericol de derapajele de la statul de drept, pe care le întâlnim din ce în ce mai frecvent sub forma abuzurilor şi exceselor care se petrec împotriva simplilor cetăţeni. Al doilea element este cel legat de performanţa economică, de creşterea economică, lucru esenţial în realizarea bunăstării pentru cetăţeni. Am reuşit să confirmăm, suntem la ora actuală consideraţi unul dintre jucătorii de pe scena politică. Nu consideraţi că partida e câştigată pentru alegerile parlamentare, va fi o luptă foarte dură. Luaţi lucrurile în serios.

Am ambiţia ca în 2020 să fim al doilea partid al României, în 2020 să depăşim PNL-ul. Şi avem toate şansele. a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor