Scrie povestea de dragoste a unui film

5Comentarii
Scrie povestea de dragoste a unui film
ARAD. “ONO Pictures” Arad si Asociaţia Culturală “Pro Visio” Arad, în colaborare cu “Southern Transdanubia Film Fund” Pécs lansează în perioada 1 – 30 noiembrie 2010 concursul de scenarii de filme de scurt metraj “LOVE DECALOG” avand ca tema: “O poveste de Iubire”.

Scopul proiectului româno-maghiar este selectarea a zece scenarii de filme de scurt metraj (cinci din Romania, cinci din Ungaria) care vor forma în final un film de lung metraj regizat de Ovidiu Darian.

Iniţiatorul şi coordonatorul proiectului Ovidiu Darian va participa la dezvoltarea scenariilor împreuna cu cei zece autori selectionaţi, în cadrul a două workshop-uri (unul la Pecs în decembrie 2010, celălalt la Arad în martie 2011), urmând ca apoi să fie realizate filmările la care autorii pot (opţional) participa.

Cei care doresc să participe pot trimite până în data de 1 decembrie 2010 un rezumat de maxim două pagini (în limba română) al viitorului scenariu, însoţit de CV şi o fotografie portret la adresa:  scripts@ono.ro 

Numele câştigătorilor vor fi publicate pe data de 6 decembrie pe site-ul www.ono.ro.

Mai multe detalii despre acest proiect găsiţi pe site-ul www.ono.ro5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor