SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ARĂDENI

Reactualizat la:
82Comentarii
SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ARĂDENI
© Articol comandat/scris de PMP 480655
Duminică avem șansa să schimbăm Aradul, să-l punem pe direcția bună. Marea confruntare dintre Samuel Caba și Gheorghe Falcă trebuie să se încheie în favoarea Aradului. Să recuperăm Ștrandul și Cetatea, să modernizăm cartierele, să restaurăm centrul istoric, să înverzim orașul și să însănătoșim sistemul de sănătate.

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ARĂDENI

Dragi arădeni,

dupa 12 ani de decădere socială și urbană, Aradul are în față o nouă șansă la o viață mai bună. Parafrazându-l pe actualul fost-primar, dar într-un sens bun, adevărat, faptele chiar ne arată că este nevoie de o schimbare radicală. O schimbare de calitate.

Într-o campanie în care s-au discutat și răscolit toate problemele cu care ne confruntăm în Arad, eu am făcut tot posibilul de a readuce la normalitate dialogul dintre arădeni și candidați, evitând populismul și atacul, militând pentru întoarcerea la argument, la decență. Îi mulțumesc – aici și acum, la final de campanie – domnului Lajos Notaros că m-a sprijinit în acest demers, moderând cele patru dezbateri de la Hotelul Continental -Astoria, dintre arădeni și candidații la primărie (mai puțin Gheorghe Falcă, cel care a refuzat dezbaterea), și stabilind, în felul său unic, elegant, un model de bune practici. Avem nevoie de așa ceva, pentru că îmi doresc ca următorul mandate să fie fundamentat permanent pe dezbatere și consultare publică.

Credincios crezului că un primar nu este primul șef, ci primul om în slujba comunității, am ales să nu fac promisiuni, ci să-mi asum, printr-un contract cu arădenii, niște responsabilități reale: servicii și politici publice de calitate în domeniul sănătății, realizarea unui Spital Oncologic Municipal, înființarea unei rețele de consilii de cartier care să monitorizeze activitățile autorităților locale, înviorarea mediului economic și al pieței de muncă printr-o reducere inteligentă a taxelor și impozitelor, reintroducerea cetății în circuitul civil, în zona cultural-turistică, modernizarea și liberalizarea ștrandului și regenerarea urbană a orașului pornind de la modernizarea cartierelor – iată, câteva dintre principalele puncte ale acestui program!

În calitate de principal contracandidat al actualului edil, fac aici un apel la dumneavoastră, la toți arădenii, ca și după data de 5 iunie să rămânem împreună. Pentru a schimba treaba cu adevărat, pentru a ne schimba viitorul așa cum ne dorim, trebuie să rămânem uniți. Îmi pun experiența mea, așa cum și-o pun și colegii mei de pe lista PMP pentru consiliul municipal, în slujba ideilor, nevoilor și dorințelor dumneavoastră și sunt convins că printr-un permanent dialog, printr-o continuă colaborare, vom reuși să reînviem frumusețea, importanța și faima Aradului!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Samuel Caba

Candidat la Primăria Muncipiului Arad/ Poziția 4 pe buletinul de vot.

Candidat pe lista PMP pentru Consiliul Local Municipal/ Poziția 7 pe buletinul de vot.

caba

Taguri: , ,


82Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor