Scrisoare cititor: Probleme încă nerezolvate

ARAD – Vă mulţumesc că aţi adus în atenţia edililor noştri problema arzătoare a WC-urilor publice din oraş, această mare necesitate şi, totodată, o mare, foarte mare carenţă a municipiului nostru.

Poate acum se vor sesiza domnii consilieri, precum şi domnii de la OPC care, pe motiv că nu mai au nevoie de ele, nici nu-i interesează această problemă. Ea este problema celor care, pentru diferite motive, ies în oraş şi nu frecventează localurile.

S-a împânzit oraşul cu WC-uri ecologice care, probabil, aduc beneficii unor terţe persoane, dar cu siguranţă ele nu sunt utilizabile, cel puţin nu pentru femei şi copii. Cu banii folosiţi pentru închirierea şi „întreţinerea” lor, eu cred că s-ar putea folosi cele două WC-uri de la „Burza” şi Piaţa Avram Iancu care, chiar aşa cum au fost, nu erau ecologice, dar cu siguranţă erau utilizabile.

În asentimentul meu sunt multe alte persoane trecute de prima tinereţe şi care locuiesc în cartierele fără spaţii verzi şi ar merge să se destindă în centrul oraşului sau cu diferite alte probleme.

Poate veţi face sesizări şi în legătură cu unele staţii de tramvai pe care… nu ştiu cine le-a proiectat. Sunt lungi cât o zi de vară, dar înguste, neacoperite, fără bănci etc. etc. Foarte, foarte periculoase pentru copii şi persoanele mai în vârstă, în special.

Cu respect

VIORICA GABRIAN

ARAD, STR. BALADEI NR. 8

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase