SCRISORI DE LA CITITORI: Toată stima pentru autorităţile din Peregu Mare!

1Comentariu
SCRISORI DE LA CITITORI: Toată stima pentru autorităţile din Peregu Mare!
Doresc să atrag atenţia asupra faptului că există încă organe ale statului care îşi fac datoria cu multă responsabilitate. Povestea mea a început în momentul în care am dat un anunţ în ziar prin care anunţam că vând o casă în Peregu Mare.

Am fost contactată de o familie care mi-a promis că va cumpăra casa în rate, cu 400 de euro pe lună. Am întocmit un precontract la notar, iar din 30 mai 2012 cei doi s-au mutat în casa respectivă. Am fost amânată cu plata ratelor mai multe luni la rând, fiind invocate diferite pretexte. Cert este că în zece luni am primit 700 de euro din 4.000, cât trebuia să primesc. Când le-am cerut să părăsească locuinţa, am fost ameninţată, înjurată şi acuzată fără temei. În 6 februarie 2013 am depus o plângere la poliţiştii din Peregu Mare. Pe drum spre poliţie m-am întâlnit cu primarul comunei, Imbre Kovacs, pe care atunci l-am văzut prima dată. Acesta m-a întrebat politicos ce probleme am şi dacă mă poate ajuta cu ceva. I-am povestit păţania mea şi am rămas plăcut surprinsă să văd că l-a sunat imediat pe şeful de post pentru a veni să îmi preia plângerea. N-am mai întâlnit aşa ceva. Cetăţenii au motive să fie mândri că au un asemenea primar. Deşi este tânăr, şeful de post este foarte pregătit profesional şi s-a dovedit a fi nepărtinitor, atrăgându-mi atenţia când greşeam. Dreptatea s-a făcut pe loc fără a se tărăgăna situaţia, foştii cumpărători au fost sancţionaţi conform legii. Totul s-a rezolvat foarte repede, iar acest poliţist merită să fie felicitat pentru corectitudine şi seriozitate. Şi primăria Peregu Mare, în frunte cu primarul, merită felicitată pentru personalul bine pregătit şi instruit, reprezentând un exemplu pozitiv pentru alte localităţi. Au simţul dreptăţii şi aplică legea corect, de aceea în Peregu Mare există foarte multă ordine şi disciplină.

ANA R.,

ARAD1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor