Scumpa pista ieftină de atletism

3Comentarii
Scumpa pista ieftină de atletism
ARAD. Marian Melinte a criticat suma pe care Primăria o oferă pentru pista de atletism.

Consilierul local PSD, Marian Melinte, a protestat în ultima şedinţă CLM faţă de valoarea estimată a viitoarei piste de atletism de pe Gloria. Melinte a precizat că acest caz ar putea ajunge să semene cu cel al patinoarului, pentru că şi atunci Primăria Arad a ridicat un patinoar de aproape două milioane de euro, în timp ce la Timişoara se construia unul similar la ceva cu puţin peste 500.000 euro.

“Nu am nimic împotrivă ca Aradul să aibă o pistă de atletism, dar nu sunt de acord cu costurile. La Braşov, Piteşti şi Bucureşti s-au construit piste similare, la alte preţuri: în jur de 120.000 de euro la Piteşti şi Braşov şi 130.000 de euro la Bucureşti. Votul pe care îl voi da acestui proiect are legătură cu suma indicată în acte”, şi-a motivat Melinte refuzul de a vota “pentru”.

Faptul l-a scos din sărite pe Gheorghe Falcă, care a ţinut să amintească că Marian Melinte are o firmă de construcţii şi a precizat: “Vă aşteptăm la licitaţie să înjumătăţiţi această sumă. Indicatorii economici din proiect sunt daţi de specialişti, nu de noi. Dar vă spun că noi am fi cei mai bucuroşi să veniţi cu un preţ mult mai mic”.

Primarul a precizat că pista de la Ploieşti e una cu probleme tocmai pentru faptul că e prea scumpă.

Nici o altă voce nu a dorit să intervină şi să lămurească cine are dreptate şi dacă viitoarea pistă e prea ieftină sau prea scumpă. Voturile au curs în favoarea sumei din proiect: o singură abţinere a venit din partea lui Marian Melinte.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor