Se dau banii pentru motorină!

De Diana Dutu
Se dau banii pentru motorină!
© Motorină pentru agricultură
Până la sfârşitul acestei săptămâni, APIA virează banii pentru motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul IV 2016.

Marţi, 11 aprilie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a început să efectueze plățile pentru cantitatea de motorină utilizată în agricultură pentru trimestrul IV 2016, urmând ca beneficiarii să își primească banii în cont până la sfârșitul săptămânii.

„De asemenea, anunțăm potenţialii beneficiari că, până la 2 mai 2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 ianuarie – 31 martie 2017 (trimestrul I al anului 2017)” – se arată într-un comunicat al APIA Arad.

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul MADR 1727/2015. Cererile de plată pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

Valoarea accizei pntru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !