Se gândeşte şi la membrii afiliaţi

3Comentarii
Se gândeşte şi la membrii afiliaţi
Mircea Toderici are câteva obiective importante la AJF, printre care sprijinirea echipelor din judeţ.

Cel mai de seamă candidat la şefia AJF Arad, Mircea Toderici are, deja, câteva obiective pe care doreşte să le aducă la cunoştinţa membrilor afiliaţi. De fapt, aceştia sunt cei care vor beneficia, până la urmă, de ele. Asta, în contrapartidă de ceea ce a oferit actualul preşedinte, Nicu Selejan.

Cele mai importante obiective sunt legate de reducerea cheltuielilor, dar nu numai.

Astfel, dacă va fi ales, Mircea Toderici va reduce drastic cheltuielile AJF, se va renunţa, definitiv, la supervizări, iar cheltuielile legate de transport vor fi minime. De fapt, cele două obiective sunt cele care vor face mult bine membrilor afiliaţi, care vor putea beneficia, astfel, de mai multe avantaje.

În plus, se vor atrage resurse financiare prin întocmirea de proiecte de dezvoltare şi modernizare a bazelor sportive, dar vor fi ajutate şi cluburile pentru întocmirea unor astfel de proiecte. Se vor întocmi proiecte şi pentru atragerea de fonduri europene pentru o dezvoltare microregională, în parteneriat cu AJF Bekes.

Nu în ultimul rând, Toderici vrea să acorde şi un ajutor material tuturor echipelor, în mod concret şi transparent, asta constând într-un set de echipamet şi cel puţin o minge. În anul 2010, formaţiilor din „Promoţie”, un an mai târziu, celor dintr-o serie de „Onoare”, cealaltă serie urmând să fie „premiată” în 2012. Liga a IV-a şi juniorii vor beneficia de echipament în anul 2013.

Aşadar, câteva obiective clare, concrete,ce nu lasă loc interpretărilor.

L.S.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor