Se pregătește Topul Firmelor

De Andreea Pintea
Se pregătește Topul Firmelor
Toamna este momentul premierii mediului de afaceri arădean, Topul Firmelor fiind un eveniment de referință.

Topul Firmelor arădene a ajuns în acest an la cea de a XXIV- a ediție, urmând să se desfășoare pe 19 octombrie la complexul Expo Arad. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, este o referință pentru mediul economic de afaceri din județ, fiind premiați performerii economiei arădene.

„Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri arădean. Anul acesta Camera de Comerț propune un program cu totul inedit participanților la eveniment. Pentru celebrarea performanței în business-ul arădean este nevoie de o ambianță cu totul deosebită, iar anul acesta ne dorim să dezvoltăm conceptul de gală a campionilor business-ului arădean”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

2.215 firme, în top

Anul acesta, au intrat în competiția menită să-i evidențieze pe cei mai buni dintre cei mai buni, un număr total de 2.215 firme care au fost incluse în top, pe domenii de activitate. Ierarhizarea are la bază rezultatele financiare ale anului 2016 și se va face conform clasamentului furnizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, la nivel național.

Topurile județene de firme sunt structurate pe şapte domenii de activitate: cercetare – dezvoltare şi high – tech; industrie; agricultură, silvicultură, pescuit; construcții; servicii; comerț; turism.

Societățile care doresc să participe la eveniment sau sunt interesate de metodologie și indicatorii utilizați, pot accesa site-ul CCIA Arad la secțiunea Evenimente: http://www.ccia-arad.ro/topul-firmelor/.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !