Se ştie sistemul de promovare-retrogradare!

De Daniel Scridon
Se ştie sistemul de promovare-retrogradare!
AJF Arad a dat publicităţii sistemul competiţional pentru ediţia 2017-2018. Astfel, sistemul de promovare-retrogradare în fotbalul judeţean este unul atractiv, îndeosebi de la Liga 6 la Liga 5.

Dar, să vedem exact despre ce este vorba:

Liga a 4-a formată din una serie de 15 echipe: a) rămân în Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 1-14; b) retrogradează în campionatul judeţean Liga a 5-a echipa clasată pe locul 15.

Liga a 5-a formată din 2 serii a câte 14 echipe, repartizate pe criterii geografice: a) promovează în Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 1 în cele două serii; b) rămân în Liga a 5-a echipele clasate pe locurile 2-13;

c) retrogradează în Liga a 6-a echipele clasate pe locurile 14; d) în cazul în care la finalul sezonului competițional echipa clasată pe locul 1 renunță sau nu îndeplinește condițiille de participare pentru Liga a 4-a, locul acesteia va fi luat de cea mai bine clasată echipă care intrunește condițiile necesare participării în Liga a 4-a, dar nu mai jos de primele 2 locuri din cele 2 serii.

Liga a 6-a formată din 2 serii, funcţie de numărul echipelor participante, repartizate pe criterii geografice: a) promovează Liga a 5-a echipele clasate pe locurile 1, 2 și 3 în cele două serii; b) echipele clasate pe locurile 4 în cele 2 serii vor disputa un joc de baraj pentru promovare.

Campionatul de juniori A-1 judeţean format din 2 serii a câte 12 echipe. Câştigătoarea campionatului va fi stabilită în urma unui joc disputat între ocupantele locului 1 din cele 2 serii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !