Se stiu criteriile de licentiere

De Daniel Scridon
ARAD. AJF Arad, prin Compartimentul de Competiţii, condus de Dan Coman, a dat publicităţii criteriile de licenţiere pentru dreptul de participare în Liga IV şi juniori A şi B.

Printre altele, clubul trebuie să obţină Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS pentru a deveni club sportiv, să demonstreze că, la data de 1 iunie 2015, nu avea datorii financiare restante şi un buget de minim 80.000 lei, pentru care trebuie prezentate acte doveditoare, dar şi să prezinte Regulamentul de Ordine Interioară până la data începerii campionatului.
Dar, iată ce trebuie să conţină dosarul pentru obţinerea licenţei de participare în campionatul Liga 4 şi juniori A şi B, ediţia 2015-2016: cerere pentru obţinerea licenţei: Certificat de Identitate Sportivă; copia actului de proprietate sau concesiune sau închiriere a stadionului; Personalul tehnic (atât pentru echipa de seniori, cât şi pentru cele de juniori A şi B) – contract sau înţelegere scrisă cu un antrenor calificat pe durata minimă de un an, copia documentului de calificare (cel puţin Licenţa UEFA-C), copie după actul de identitate şi o fotografie tip buletin; Cadrul medical – copie după actul care atestă calificarea cadrului medical, copie de pe delegaţia eliberată de Cabinetul de Medicină Sportivă pentru cadrul medical, copie act identitate şi o fotografie tip buletin; Delegatul oficial şi Responsabil cu oamenii de ordine – copie act identitate şi o fotografie tip buletin; persoană de legătură cu Serviciul IT din cadrul AJF Arad; documente doveditoare a bugetului şi regulamentul de ordine interioară.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !