Se trateaza in statiuni

De Diana Dutu
Hotel Parc lipseşte din oferta staţiunii Moneasa pentru pensionari FOTO: FAN
Hotel Parc lipseşte din oferta staţiunii Moneasa pentru pensionari FOTO: FAN
Sute de pensionari arădeni îşi iau, lună de lună, bilete de tratament de la Casa de Pensii.

ARAD. 239 de pensionari arădeni au plecat, în cursul săptămânii trecute, la tratament, cu bilet de la Casa de Pensii. Este a opta din cel 14 serii care se vor derula până la 29 noiembrie, când se închide sezonul 2013.

Majoritatea beneficiarilor de bilet de tratament pentru seria care a început săptămâna trecută au ales staţiunea Moneasa. E mai accesibilă pentru că e aproape şi transportul până la destinaţie şi retur costă mai puţin. 85 de vârstnici arădeni arădeni se află, în prezent, la poalele Munţilor Codru Moma, la tratament. Tot din raţiuni de apropiere geografică, pe locurile următoare în destinaţiile preferate ale pensionarilor arădeni se află: Felix (unde, acum, petrec şi fac tratament 35 de pensionari), Buziaş (21) şi 1 Mai (12). O altă staţiune solicitată este Covasna, cu 20 de beneficiari în seria curentă. La Herculane şi Sovata se află acum câte opt pensionari arădeni, iar la Vatra Dornei – şapte.

Cererile

Cererile pentru obţinerea unui bilet de tratament se completează pe clasicul formular tipizat şi pot fi transmise prin poştă (str. Voluntarilor nr. 2A), prin fax (0257-214061), prin e-mail (pensii@rdslink.ro) sau se pot depune la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad. În vederea repartizării, la cerere se va anexa numai copia actului de identitate, urmând ca celelalte documente (recomandare medicală original şi copie, adeverinţe câştig brut, adeverinţe şcolare etc.) să fie depuse la momentul primirii biletului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !