Sebastian Moraru: „Un incinerator pentru deseuri de origine animala este un semn de civilizatie”

1Comentariu
Sebastian Moraru: „Un incinerator pentru deseuri de origine animala este un semn de civilizatie”
Interviu cu Sebastian Moraru, administratorul singurului incinerator pentru deseuri de origine animala din partea de vest a tarii.

Cât de importantă este incinerarea deşeurilor de origine animală?

Incinerarea deşeurilor de origine animală a devenit o problemă deosebit de importantă şi în ţara noastră. Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana a adus cu ea si rigorile legislative legate de transportul,depozitarea si eliminarea deseurilor de origine animala. Alinierea legislatiei romane la legislatia europeana,a facut ca metodele folosite pina nu demult pentru eliminarea deseurilor de origine animala sa fie inlocuite cu metode moderne,acceptate de UE. Dacă în urmă cu 10 ani această latură era foarte slab dezvoltată, în zilele noastre i se acordă un rol semnificativ. Societatea noastră, cu o experienţă de peste 18 ani în managementul deşeurilor din Romania, a investit pentru a realiza o unitate de incinerare ecologică de capacitate mare,fiind primul incinerator din Romania cu sistem integrat de monitorizare a gazelor de ardere. Avem capacitatea de a acoperi cerinţele de piaţă a judeţelor Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara. Societatea are ca scop colectarea şi incinerarea deşeurilor de origine animală, nonanimală şi a subproduselor de origine animală, nedestinate consumului uman.

Concret, care sunt serviciile pe care le oferă societatea dumneavoastră?

Societatea noastră oferă soluţii de tratare şi eliminare atât a deşeurilor şi ţesuturilor de origine animalieră, cât şi a altor coduri din categoria deşeurilor periculoase şi nepericuloase. O precizare importante: serviciile prestate de către societatea noastră includ logistica necesară colectării, ambalării, transportului, incinerării/distrugerii prin tocare şi eliminarii finale în conformitate cu legislaţia UE. Preluam şi produse care aduc atingere unor drepturi de proprietate intelectuală şi care sunt reţinute/confiscate de către autorităţi, produse care, conform legislaţiei şi a deciziilor autorităţilor şi a titularilor de marcă, sunt supuse distrugerii. Intreaga platformă şi zonă de procesare este prevăzută cu sistem de alarmă şi supraveghere video, cu accesare în timp real pe internet.

Ce alte servicii speciale oferiţi clienţilor?

Venim în întâmpinarea celor interesaţi cu un serviciu special de colectare, transport şi incinerare a cadavrelor animalelor de companie rezultate din desfăşurarea activităţii curente a clinicilor şi cabinetelor veterinare. Clientul poate opta pentru servicii de incinerare colectivă (animalul se incinereaza impreuna cu alte animale,cenusa rezultata nu se returneaza) sau incinerare individuală (corpul se incinerează individual, iar cenuşa este returnată într-un recipient special). Suntem singura societate din ţară care face incinerare individuală, cu predarea cenuşei într-o urnă speacială, la care proprietarul animalului de companie poate asista.

În fond, ceea ce la noi este o noutate în alte ţări reprezintă o normalitate. Practic, un incinerator ecologic de acest gen este semn de civilizaţie, de raliere la condiţiile Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta: Tel: 0740.256.276, contact@alviserv.ro, persoană contact: Sebastian MORARU1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor