Seculici, al cincilea mandat

3Comentarii
Seculici, al cincilea mandat
ARAD – La Conferinţa Judeţeană a PDL Arad a fost invazie de miniştri şi lideri la nivel central.

Peste 3.000 de delegaţi şi invitaţi la Conferinţa Judeţeană a PDL Arad au umplut, la sfârşitul săptămânii trecute,  până la refuz, Sala Sporturilor. Aşa cum se preconizase, a fost o dublă demonstraţie de forţă a democrat liberalilor arădeni: cea a potenţei locale, pentru a impresiona mulţimea de miniştri şi lideri centrali sosiţi la faţa locului şi, în sens invers, impresionarea propriilor membri prin etalarea influenţei la nivel central.

Rând pe rând, Elena Udrea, Teodor Baconschi, Sulfina Barbu, Daniel Funeriu, Orest Onofrei şi ceilalţi s-au întrecut în a vorbi la superlativ despre cea mai puternică organizaţie din ţară. Deşi nu s-a spus la modul explicit, a fost limpede pentru toată lumea că Gheorghe Falcă va fi puternic sprijinit pentru ocuparea unei funcţii importante la nivel central, poate chiar cea de preşedinte. Dealtfel, ca de obicei, Falcă a făcut spectacol, amestecând glumele cu liniile doctrinare şi strategice pe care le va avea de urmat PDL-ul la nivel central, pentru a se reforma şi a ocupa culoarul de centru-dreapta.

Funcţii, fără număr

Conform tacticii de fidelizare, funcţiile oferite au fost extrem de multe: 14 vicepreşedinţi aleşi, între care toţi primarii de oraşe, plus cei şapte parlamentari- vicepreşedinţi de drept şi 15 funcţii de secretar executiv. Fără contracandidaţi, au fost aleşi : Gheorghe Seculici– preşedinte; Gheorghe Falcă şi Nicolae Ioţcu– prim-vicepreşedinţi; Adrian Ţolea- secretar general; Teodor Velici şi Florin Todoca– secretari general adjuncţi;Florentina Iordache- trezorier. 

JA-S.T.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor