Şedinţă cu dedicaţie pentru un drum

De Alin Gherasim
1Comentariu
Şedinţă cu dedicaţie pentru un drum
Consilierii judeţeni s-au întrunit în şedinţă extraordinară, cel mai important punct fiind alocarea banilor pentru modernizarea unui drum.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Arad, care a avut loc joi dimineaţa, de la ora 10:00, a început cu un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai al României. A fost una dintre puţinele şedinţe din actualul mandat care a decurs normal, fără scandal, fără înţepături politice. Într-adevăr, a fost o şedinţă scurtă, cu doar trei proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Iar cel mai important dintre ele s-a referit la alocarea unei sume destul de mari, de peste şapte milioane de lei, pentru modernizarea unui drum judeţean lung de 14 kilometri. Este vorba despre reabilitarea şoselei care leagă localităţile Sintea Mare şi Şepreuş, o şosea aflată sub orice critică, un drum greu practicabil în orice anotimp şi în orice condiţii de trafic. Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate de către toţi consilierii judeţeni, fără interpelări, fără întrebări, toţi aleşii fiind lămuriţi despre acest proiect în comisiile de specialitate întrunite înaintea şedinţei. „Banii alocaţi astăzi sunt o promisiune respectată a conducerii CJA. Dorim să echilibrăm fluxul de trafic în întreg judeţul. Trebuie să ţinem cont de faptul că drumul Arad-Şiria-Pâncota-Buteni va intra în modernizare şi trebuie să asigurăm cât de mult posibil căi de legătură sigure şi eficiente înspre nordul judeţului. Drumul Sintea Mare-Şepreuş reprezintă o astfel de legătură, utilă nu doar pentru cetăţenii din Sintea sau Şepreuş, ci şi toţi cei care tranzitează judeţul înspre nord sau nord-estul acestuia”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Şi celelalte proiecte

În ceea ce priveşte celelalte două hotărâri care au fost adoptate în şedinţa de joi, unul s-a referit la participarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad la un proiect cu finanţare europeană, iar celălalt la schimbarea destinaţiei unor sume de bani ale primăriilor Dieci şi Igneşti.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor