Ședință cu unanimitate la CJA

De Andreea Pintea
Ședință cu unanimitate la CJA
Niciun consilier nu a avut vreo obiecție la cele 28 de puncte de pe ordinea de zi, votate vineri, 23 februarie, în cadrul ședinței ordinare a CJA.

O ședință fără probleme la Consiliul Județean Arad. Se pare că toți consilierii județeni și-au exprimat punctele de vedere în comisii, iar atunci când s-a pus problema votului în plen proiectele au trecut cu „unanimitate”.

Printre proiectele votate vineri de consilierii Județului amintim: *eliberarea licențelor de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale, unui operator de transport; *modificarea organigramei și a statului de funcții pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad; *aprobarea organigramei și a statului de funcții pentru Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad; *avizarea tarifelor licențelor de lucru pentru activitățile desfășurate în Zona Liberă Curtici-Arad; *avizarea tarifelor pentru permisele de acces în incinta Zonei Libere Curtici-Arad; *nivelul redevenței pe anul 2018 pentru bunurile care aparțin domeniului public al Județului Arad concesionate SC Aeroport Arad SA; *rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al Județului Arad pe anul 2018.

În finalul ședinței, președintele CJA, Iustin Cionca, a prezentat, pe scurt, raportul activității Consiliului Județean în anul 2017.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !