Sedinta pentru sanatate la Judet

De Alin Gherasim
Sedinta pentru sanatate la Judet
ARAD. Consilierii județeni au fost chemați să participe la o ședință extraordinară care a vizat, în cea mai mare parte, sistemul de sănătate al județului nostru. La concret vorbind, din cele cinci proiecte aflate pe ordinea de zi, patru s-au referit la spitalele din Arad.

Primul proiect a făcut referire la aprobarea caietului de sarcini și a documentației de atribuire întocmite pentru concesionarea unui teren în vederea centrului de radioterapie, unde se va trata cancerul. Alte trei proiecte s-au referit la desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Arad în consiliile de administrație ale Spitalului Județean Arad, Spitalului de Psihiatrie Căpâlnaș și Spitalului de Psihiatrie Mocrea. „Claudia Hotăran, care era șef management spitale, a plecat să lucreze în mediul privat. Trebuie să numim un alt membru pentru a nu lăsa spitalele fără consilii de administrație”, a precizat Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad. Al cincilea proiect de pe ordinea de zi s-a referit un proiect al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad. Toate proiectele au fost votate în unanimitate de către consilierii județeni. Prin prisma primului proiect de hotărâre, cel care se referă la centrul de radioterapie, odată adoptată hotărârea, se va trece la întocmirea documentației pentru licitația care va viza concesionarea unui teren de 1.000 de metri pătrați în curtea Spitalului Județean Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !