Șefi noi la Posturile de Poliție

De Ioana Costas
3Comentarii
Șefi noi la Posturile de Poliție
© SONY DSC
Este vorba de Posturile de Poliție din Ignești – unde șef de post este o femeie -, Chisindia, Șepreuș, Tauț și Brazii.

Săptămâna trecută – în 22 și 23 august – la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au avut loc concursurile pentru ocuparea funcțiilor de șefi de post la Posturile de Poliție din Ignești, Chisindia, Șepreuș, Tauț și Brazii. Niciunul dintre cei care au fost declarați admiși la concurs nu a luat notă sub 8. Cele mai mari note obținute în urma interviului susținut în fața unei comisii a Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost cele ale proaspeților șefi de post de la Tauț și Șepreuș. Agentul șef Joldeș Valentin Florin cel care este noul șef de post al Postul de Poliție Tauț a obținut nota 9,48 – cea mai mare notă obținută dintre toți candidații. Este urmat, în topul notelor, de agentul șef principal Flueraș Valeriu Gheorghe care a obținut nota 9,13, fiind declarat admis pe funcția de șef de post al Postul de Poliție Șepreuș.

O femeie, șef de post

În urma concursurilor desfășurate săptămâna trecută pentru ocuparea funcțiilor de șefi de post s-a înregistrat și o „premieră”: prima femeie șef de post din istoria Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Este vorba despre agentul șef adjunct Buluca Lazăr Amalia care a obținut nota 8,64, ocupând funcția de șef de post la Postul de Poliție Ignești. Agentul șef Bardan Mirel, noul șef de post al Postului de Poliție Chisindia, a fost notat tot cu nota 8.64 de către comisia în fața căreia a susținut interviul. Lista noilor șefi de post din județul Arad este încheiată de agentul principal Magyar Csaba, care a obținut nota 8,07, devenind astfel șef de post al Postului de Poliție Brazii.

Concurs pentru șef birou la Centrul Operațional

Tot la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a avut loc și concursul pentru ocuparea funcției de șef birou I la Centrul Operațional – Serviciul Cabinet. Comisarul șef Deme Nicolae, cel care deținuse anterior concursului această funcție – a obținut nota 8,42 în urma interviului, în timp ce contracandidatul său a fost notat cu 5.04.

Taguri: , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor