Selecție pentru studenți: job-uri în Germania!

De Andreea Pintea
Selecție pentru studenți: job-uri în Germania!
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad a anunțat organizarea unei selecții pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

„Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul, sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Arad, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, str. Călugăreni, nr. 1A, în vederea înregistrării dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018 ”, a explicat director executiv AJOFM Arad, Marinel Henteș.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad : www.arad.anofm.ro sau se pot obţine de la sediul agenţiei: AJOFM Arad, str. Călugăreni, nr. 1A, et.1, cam.24.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !