Sergiu Bîlcea: „Ministrul Fifor este de acord cu scumpirea căldurii şi a apei calde“

De Simion Todoca
1Comentariu
Sergiu Bîlcea: „Ministrul Fifor este de acord cu scumpirea căldurii şi a apei calde“
Vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea, susţine că ministrul Mihai Fifor îi manipulează pe arădeni, spunând că nnu este adevărat că ANRE ar fi dat ordinul de eliminare a subvenţiilor la apă caldă.

„Am citit cu interes replica marelui politician, senator, ministru Mihai Fifor, curios să văd unde este minciuna mea cu privire la oprirea subvenţionării preţului Gigacaloriei. Am prezentat public o decizie ANRE care interzice de anul viitor primăriilor să subvenţioneze preţul Gigacaloriei, decizie care va scumpi foarte mult preţul căldurii şi al apei calde. Am citit replica domnului Fifor, în speranţa că deja a întreprins măsuri pentru a anula decizia ANRE. Replica domnului Fifor este lungă, arogantă şi plictisitoare. Dar am înţeles mesajul: domnul senator, ministru, nu a făcut şi nu va face nimic pentru a împiedica eliminarea subvenţiilor şi creşterea preţului căldurii şi apei calde. Asta înseamnă implicit că este de acord cu scumpirea căldurii şi a apei calde. Dânsul are impresia că, venind din Oltenia să caute un loc pe lista parlamentarilor PSD la Arad, este îndreptăţit să rescrie istoria Aradului, să ne spună cine şi ce a greşit. Este o încercare de a abate atenţia de la problema de fond şi de la propria sa responsabilitate. Rolul său nu este să deformeze istoria sau să ne certe. Important este ce vrea să facă el concret pentru arădeni. Şi înţeleg că nu vrea să facă nimic, vrea să apere deciziile greşite ale PSD. Domnul Fifor nu poate să fugă de responsabilitatea care îi revine: ANRE este controlat de către Parlament, mai precis de majoritatea parlamentară PSD, care tocmai a numit un deputat pesedist şef la ANRE. De fapt, PSD foloseşte această instituţie pentru a tăia subvenţiile la căldură şi apă caldă, fără să răspundă politic pentru asta. În schimb, în mod demagogic, la Arad PSD propune subvenţii mai mari. Aceasta este minciuna pe care vrea să o ascundă senatorul Fifor: PSD propune la Arad dublarea subvenţiilor la căldură, în timp ce la Bucureşti decide să fie eliminate cu totul. Oricât ne-ar jigni elegantul domn Fifor, care ne face insolenţi şi slugarnici, nu ne poate păcăli. Când va înţelege cu adevărat Aradul, marele politician Fifor va înţelege că nu îi poate manipula atât de uşor pe arădeni”, a spus Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor