Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului începe luni

De Eugen Rogojan
Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului începe luni
Pe 21 august încep probele scrise din cadrul Examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2017.

Absolvenții clasei a XII-a care nu au reușit să promoveze examenul de bacalaureat în sesiunile au șansa să o facă în sesiunea august-septembrie 2017, care începe luni, 2017.

Debutul sesiunii „de toamnă” va fi făcut cu proba scrisă la Limba și literatura română, pe data de 21 august 2017. Pe 22 august va avea loc proba scrisă la Limba și literatura maternă, iar pe 23 august cea la disciplina obligatorie a profilului. Probele scrise se vor încheia pe 24 august, joi, cu proba scrisă la disciplina la alegere a profilului.

La nivelul județului Arad, pentru sesiunea august-septembrie a Examenului de bacalaureat național sunt înscriși 928 de candidați, dintre care 567 din promoția 2017 și 361 din promoțiile anterioare. Examenul se va desfășura în trei centre de examen, care vor beneficia de personal de pază și personal medical, iar elevilor le va fi pusă la dispoziție în săli apă, conform metodologiei de organizare a examenului.

Evaluările competențelor lingvistice și digitale se vor desfășura în perioada 25-31 august, urmând ca pe 1 septembrie să fie afișate primele rezultate, zi în care se vor ptuea depune și contestațiile. Rezultatul final al celei de-a doua sesiuni a Examenului de Bacalaureat Național va fi publicat pe site-ul Ministerului Educației pe data de 6 septembrie 2017.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !