Sfaturile lui Reli. Patru ani de legătură sufletească, un sentiment minunat

De Aurelia Gabor
Sfaturile lui Reli. Patru ani de legătură sufletească, un sentiment minunat
© Aurelia Gabor
Au trecut patru ani de când, în fiecare săptămână, scriu câte un articol dedicat dumneavoastră.

Este un moment al bilanțului de împliniri și neîmpliniri, de lucruri pe care am izbutit sau nu să le transmit cititorilor. Sunt zone de interes pe care am încercat să le abordez și dincolo de informațiile transmise s-a creat o legătură sufletească ce depășește cu mult relația obișnuită dintre o publicație de presă și cititorii ei, un sentiment minunat de stimă și încredere reciprocă. Și ce bucurie mai mare poate fi decât să știi că ai fost cuiva de folos când este vorba de sănătate? Faptul că publicația există arată că indiferența ce ne înconjoară n-a înghețat chiar toate zonele sufletului, oamenii mai vor să știe unii de alții, să facă bine, să sară în ajutor.

Și cum decembrie este luna sărbătorilor, stârnește freamăt și frenezie. Orașele au fost împodobite cu decorații de lumini, cumpărătorii dau năvală în magazine, piețele gem sub povara produselor specifice, iar casele miros a rășină și cozonaci. Cetele de îngeri și magii aducători de comori anunță marea sărbătoare a Nașterii lui Iisus, primul miracol al vieții creștine, dătător de lumină, bucurie și pace sufletească. Taina ce-i ajută pe oameni să se simtă cu adevărat fericiți. Post și rugăciune cu efect neprețuit pentru minte și trup, o cură de sănătate în care mintea devine mai clară, trupul se odihnește, iar sufletul trăiește o stare de pace și împlinire. Ne mai desparte o săptămână de Ajunul Crăciunului și este momentul să fim generoși, să facem daruri chiar dacă nu suntem la fel de bogați ca magii din poveste, tot găsim o felie de cozonac pe care s-o dăruim cu sufletul curat. Să fim răbdători și buni cu bătrânii, îngăduitori cu copii, darnici cu cei săraci, miloși cu animalele străzii. Dăruiți din tot sufletul, primiți în loc bucuria și lumina stelei din Betleem!

Forfota pregătirilor nu poate opri grija ce ne-o acordăm în mod obișnuit. Vom merge negreșit la plimbare sau la sala de sport, iar de sărbători vom fi mai atenți la alimentație, totul cu măsură!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !