Sfaturile lui Reli. Să nu fiţi complexate de vârsta pe care o aveţi!

De Aurelia Gabor
Sfaturile lui Reli. Să nu fiţi complexate de vârsta pe care o aveţi!
Dacă oglinda ar fi fermecată, ar reflecta imaginea pe care noi o dorim; dar nu este şi, vom fi nevoite să muncim pentru a obţine transformarea visului în realitate iar satisfacţia va fi imensă. Dacă vrei, poţi!

Asta le spun mereu „fetelor mele’’ care vin la sala de gimnastică aerobică. Nimic nu se obţine uşor şi rapid, avem nevoie de răbdare şi perseverenţă, de multă muncă. Antrenamentul zilnic, pentru a pierde kilogramele în plus va da rezultate vizibile după 4-6 săptămâni. Nu lăsaţi simţurile estetice să adoarmă! Să nu fiţi complexate de vârsta pe care o aveţi! Depinde doar de noi să nu simţim greutatea anilor care ne doboară, vârsta este cea pe care o simţim, nu cea pe care o avem. În primul rând trebuie să-ţi placă ţie, ca femeie, felul în care arăţi. Dacă ai respect pentru tine, ai şi pentru cei din jur. Spun chiar, că un sport practicat constant poate schimba destine. Începutul este greu, trebuie un efort de voinţă pentru a practica un sport măcar două luni, zilnic, iar apoi, mişcarea va deveni un fel de „drog” benefic, un mod de viaţă. Făcând sport, capeţi încredere în tine pe măsură ce imaginea din oglindă îţi place tot mai mult.

Când privim o femeie, remarcăm în primul rând silueta şi ţinuta. Adolescentele sunt tentate să copieze atitudinea unor „vedete”. Pantofii cu platformă purtaţi prin gropile din trotuar, mersul cu genunchii îndoiţi de atâta nesiguranţă, spatele cocoşat de grija de a nu călca într-o groapă, trunchiul înclinat ca turnul din Pisa datorită genţii care se poartă într-un anume fel, rezultatul: dezastru! Domnişoarelor, faceţi sport pentru a nu vă deforma siluieta, corectaţi-vă postura, uitați-vă în oglindă înainte de ieşi din casă, mergeţi cu spatele drept, capul sus, umerii traşi înapoi şi coborâți, abdomenul în contracţie. Practicaţi regulat gimnastica de întreţinere, exerciţii care să solicite toate grupele musculare, discutaţi cu antrenorul să vă ajute la corectarea posturii, nu uitaţi că tinereţea se duce lăsând în urmă greşelile noastre.

Este bine să afişăm întotdeauna o ținută îngrijită, elegantă prin simplitate, un machiaj discret, accesorii de calitate, să dăm dovadă de amabilitate, bunătate şi înţelegere pentru ceilalţi. Să alungăm din suflet răutatea, ura şi invidia, să fim mai buni cu noi şi cu cei din jur, să ne facem viaţa frumoasă. Dacă avem puterea să ne acceptăm, conştiente că nu există perfecţiune, să ne dezvoltăm personalitatea, să acceptăm trecerea anilor profitând de fiecare clipă frumoasă, să gândim pozitiv, vom vedea că nu este importantă vârsta pe care o avem ci tinereţea pe care o simţim.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !