Sfaturile lui Reli. Sportul practicat constant poate schimba destine

De Aurelia Gabor
Sfaturile lui Reli. Sportul practicat constant poate schimba destine
Nu lăsaţi simţurile estetice să adoarmă! Să nu fiţi complexate de vârsta pe care o aveţi! Depinde doar de noi să nu simţim greutatea anilor care ne doboară, vârsta este cea pe care o simţim, nu cea pe care o avem.

În primul rând trebuie să-ţi placă ţie, ca femeie, felul în care arăţi. Dacă ai respect pentru tine, ai şi pentru cei din jur. Spun, chiar, că un sport practicat constant poate schimba destine. Începutul este greu, trebuie un efort de voinţă pentru a practica un sport măcar două luni, zilnic, iar apoi, mişcarea va deveni un fel de „drog” benefic, un mod de viaţă. Făcând sport, capeţi încredere în tine pe măsură ce imaginea din oglindă îţi place tot mai mult. Admir şi respect femeile care au grijă de sănătatea şi frumuseţea lor tot timpul. Mişcarea este secretul vârstelor feminităţii. Pentru a fi mereu bine dispusă şi mulţumită de felul în care arată, o femeie are nevoie doar de un plus de voinţă, spunând „nu” unei mese copioase şi „da” atunci când este vorba de practicarea sportului.

Este timpul să reluaţi sau să începeţi o activitate fizică. Exerciţiile aerobice au un mare rol în definirea corpului şi în asigurarea unui tonus de invidiat, iar energia şi buna dispoziţie pe care o câştigaţi prin mişcare, felul în care veţi arăta vă vor face să spuneţi: acum sunt mulţumită! Un program bine condus de gimnastică aerobică oferă pregătire fizică, relaxare, deconectare. Să fim mereu frumoase şi sigure pe noi, pentru a ne putea expune liber şi cu convingere propria personalitate, visele, dorinţele.

Sănătatea nu se cumpără, se merită. De multe ori ne gândim la sănătate numai după ce am pierdut-o. Viaţa noastră se desfăşoară în condiţii de stres, sedentarism, alimentaţie iraţională, poluare, factori ce duc la suferinţe ale organismului şi la uzura lui prematură. Stă numai în puterea omului să lupte pentru păstrarea sănătăţii şi vitalităţii.

Alimentaţia echilibrată, exerciţiul fizic, gândirea pozitivă ne ajută să depăşim momentele de cumpănă din viaţa noastră.

Astăzi citiţi şi, poate spuneţi că am dreptate. Aş fi nespus de fericită să ştiu că măcar o parte din cei care sunt de acord cu mine, vor începe să practice zilnic o formă de mişcare. Succes! redactia.

„Stă numai în puterea omului să lupte pentru păstrarea sănătăţii şi vitalităţii”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !