SFATURILE LUI RELY Respectă-te pentru a fi respectată

De Aurelia Gabor
SFATURILE LUI RELY Respectă-te pentru a fi respectată
Ne place sau nu, primăvara scoate la iveală toate greşelile alimentare şi pe cele ale lipsei de mişcare, ascunse cu atâta grijă sub hainele largi, comode şi călduroase.

În timpul iernii am mâncat mai mult, de groaza frigului nu am frecventat în mod constant sălile de gimnastică de întreţinere şi, bilanţul nu este deloc îmbucurător. Rotunjimile îşi fac apariţia, inestetic, de sub hainele subţiri pe care începem să le purtăm. Unde mai pui că vine şi vremea de mers la ştrand sau în concediu şi noi începem să fim complexate de felul în care arătăm. Când vezi o femeie, remarci în primul rând, ţinuta şi silueta. Fiecare bărbat îşi doreşte alături o parteneră sănătoasă, elegantă, suplă, iar noi dorim să fim admirate, curtate, iubite, respectate.
Exceptând cazurile în care sunt probleme de sănătate, nu avem nici o scuză să renunţăm la a fi mereu în formă, să ne rupem puţin din problemele cotidiene şi să ne ocupăm doar de noi. Nu este egoism, este ceva firesc să te respecţi pentru a fi respectată. Încă din copilărie şi adolescenţă fetele vor fi educate în spiritul unei vieţi raţionale, cu alimentaţie sănătoasă şi obişnuite să facă sport.
Suntem într-un continuu proces de învăţare pentru a rămâne sănătoase şi în formă multă vreme. O alimentaţie cât mai variată şi echilibrată, o formă de sport care să ni se potrivească şi să ne facă plăcere să o practicăm, vor duce implicit la obţinerea rezultatului dorit. Nu este indicat să ţinem diete chinuitoare, să consumăm medicamente de slăbit sau, să ne înfometăm, pentru că în acest fel nu facem decât să ne slăbim organismul. Vom cere mereu sfatul specialiştilor în nutriţie şi sport pentru un program individualizat de modelare corporală și chiar dacă rezultatele vor veni mai încet, ele se vor menţine în timp devenind un mod de viaţă.

„Nu avem nici o scuză să renunţăm la a fi mereu în formă”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !