Show la „Balul Balurilor 2010”

Show la „Balul Balurilor 2010”
ARAD. Pe scena Teatrului Clasic „I. Slavici” s-a desfăşurat „Balul Balurilor 2010”, în organizarea Asociaţiei EDUCATIO.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a desfăşurat ultimul, dar şi cel mai aşteptat, eveniment al Asociaţiei EDUCATIO din acest an. Este vorba despre Balul Balurilor 2010, care a adus pe scena Teatrului „Ioan Slavici” din Arad nouă perechi reprezentând cei mai buni boboci ai liceelor arădene.

„Acest spectacol, a cărui temă a fost basmul tradiţional românesc, a fost pus în scenă într-un timp foarte scurt, de doar 10 zile, timp în care bobocii au depus un efort considerabil în timpul repetiţiilor. Cele 9 perechi au fost coordonate de către nimeni alţii, Maura şi Dorian Cosma, care  au realizat un show de calitate, aşa cum ne-au obişnuit de fiecare dată”, a declarat Paul Albu – vicepreşedinte al Asociaţiei EDUCATIO.

Cortina teatrului s-a ridicat, aducându-l în faţa publicului pe Împărat, inegalabilul Zoli Lovas, care a prezentat cele nouă perechi participante.

„Desfăşurarea spectacolului a fost urmărită cu atenţie de către membrii juriului, care au notat fiecare boboc de pe scenă şi care au desemnat în final câştigătorii. În afară de notele juriului, în egală măsură s-a ţinut cont şi de opinia publicului, care a avut la dispoziţie un sistem de vot pentru a-şi desemna favorţii” ne-a informat Glad Varga – preşedinte al Asociaţiei EDUCATIO.

În final, premiul întâi a fost adjudecat de către Diana Baltă de la Colegiul Naţional „E.G. Birta” şi Armand Niculescu de la Liceul Pedagigic „D. Ţichindeal”.

„După premiere toţi tinerii au fost invitaţi la after-party pentru o bine meritată noapte de distracţie (Glad Varga)

JA-V.F.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !