Îşi apără vicepreşedintele

2Comentarii
ARAD – Preşedintele pe municipiu al PSD Arad, Dorel Căprar, dă replică în locul Ecaterinei Andronescu.

După ce s-a exprimat într-un mod neelegant la adresa vicepreşedintelui PSD, Ecaterina Andronescu, ministru al Educaţiei în guvernarea PSD, senatorul Nicolae Ioţcu este la rândul său apostrofat de către preşedintele pe municipiu al PSD, Dorel Căprar.

„Din proprie iniţiativă sau la ordinul şefilor săi de partid (referindu-ne aici inclusiv la secretarele PD-ului local), senatorul Nicolae Ioţcu a făcut mai multe declaraţii acuzatoare la adresa vicepreşedintelui PSD, d-na deputat Ecaterina Andronescu, ministru al Educaţiei în mandatul 2000-2004. Departe de a prezenta adevărul, senatorul democrat a găsit de cuviinţă să-şi exprime opiniile aflate la limita decenţei într-un mod complet nepotrivit demnităţii pe care o deţine. În condiţiile în care actualul ministru al Învăţământului este unul dintre cei mai ineficienţi membri ai Cabinetului Tăriceanu şi, probabil, cel mai controversat ministru pe care l-a avut educaţia în cei 17 ani scurşi de la revoluţie, atitudinea senatorului Ioţcu este cel puţin imorală.

Contractele păguboase ale lui Hărdău

Nu cred că trebuie să-i reamintească cineva domnului Ioţcu nici relaţia dintre Hărdău şi salariaţii din Învăţământ, nici contractele păguboase încheiate de Hărdău cu diverse firme şi cu atât mai puţin care este cuantumul real al sumelor alocate de actuala putere, pentru finanţarea investiţiilor în infrastructura şcolară. Dl. senator ştie foarte bine- şi dacă nu ştie, ar fi trebuit să se documenteze anterior declaraţiilor pe care le-a făcut- că ministerul condus de colegul domniei sale a moştenit de la guvernul PSD proiecte europene a căror valoare reprezintă peste jumătate din sumele investite începând cu 2004 în acest domeniu.

Nicolae Ioţcu, la fel ca şi ceilalţi lideri PD, îşi asumă însă cu o neruşinare nemaivăzută la acest nivel meritele guvernelor precedente, dar întotdeauna când li se reproşează ceva sau atunci când realizează măsura incompetenţei care îi caracterizează, aruncă pisica în curtea aceloraşi guverne anterioare.

Pe de altă parte, ar fi mult mai interesant dacă domnul Ioţcu ar avea bunăvoinţa să explice arădenilor unde s-au dus cele 400 de miliarde pe care le flutură cu neruşinare în faţa camerelor de filmat. Şi asta, deoarece este foarte puţin probabil ca distinsul domn senator să nu cunoască mecanismele clientelare uzate de administraţia din care face parte. Dirijarea fondurilor spre firmele prietenilor a devenit un principiu de guvernare locală şi centrală a cărui finalitate este evaporarea banilor şi realizarea unor lucrări de cea mai proastă calitate.Ţinând cont de practicile cunoscute ale PD-ului, cele 400 de miliarde nu reprezintă, în fond, decât vreo 450 de uşi de felul celei pe care primarul Gheorghe Falcă intenţionează să o realizeze la clădirea în care funcţionează Parkar.

S.T.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor