Simplificare

Arad - Pentru a putea beneficia de ajutorul de încălzire persoanele fizice au nevoie de o adeverinţă de venit eliberată de Administraţia Finanţelor Publice în raza căreia au domiciliul fiscal.

În scopul simplificării activităţii de eliberare a acestor adeverinţe şi pentru a nu fi puşi cetăţenii să se deplaseze la sediul unităţilor fiscale, s-a stabilit o procedură de lucru între Administraţiile Finanţelor Publice şi Primării, prin care adeverinţele sunt eliberate de Finanţe pe baza unui borderou primit de la Primării.

„Persoanele fizice nu vor mai avea de făcut un drum în plus la Finanţe ci se vor adresa doar Primăriilor sau în cazul municipiului Arad, centrelor deschise de Primărie în cartiere pentru a solicita eliberarea adeverinţei de venit”, susţine Călin Arusti, purtător de cuvânt DGFP Arad.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase