Simpozion științific la UAV

De Valentin Goran
Simpozion științific la UAV
Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „Economia – Prezent şi Viitor”, Ediţia a XIX-a, 2018 a avut loc la finele lunii martie la UAV Arad.

Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Ştiinţe Economice, Centrul de Cercetări în Marketing și Centrul de Cercetări și Consultanță în Economie, cu susținerea financiară a Ministerului Educației Naționale. Au participat peste 150 de studenți din care 31 (28 la ciclul licență și 3 la ciclul masterat) ai Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad care au prezentat 20 de lucrări. Ceilalți studenți au participat în mod interactiv, adresând întrebări și completând prezentările. Moderatorul evenimentului a fost lect. univ. dr. Gomoi Bogdan Cosmin. Din Comisia de organizare au mai făcut parte și lect.univ.dr. Risti Lucia Camelia, asist.univ.drd. Condea Corina Maria și asist.univ.drd. Bilți Raluca Simina.

Lucrările au fost centrate pe problematică economică, studenții prezentând articole cu teme de specialitate precum: contabilitate și raportare financiră, buget public, optimizare fiscală, antreprenoriat, marketing etc.download-30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !