Simpozion transfrontalier la Arad

De Valentin Goran
Simpozion transfrontalier la Arad
Simpozionului transfrontalier „Școala și familia – vectori ai integrării copilului!” – ediția a II-a, va avea loc vineri, 26 ianuarie, la CJRAE.

Simpozionul va avea loc la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională de pe strada Mucius Scaevola, nr. 9. Este vorba de o acțiune care este parte integrantă din Proiectul Transfrontalier „EU și TU- împreună la școală!”, proiect propus C.A.E.R 2018 și la care sunt așteptați să participe reprezentanți ai instituțiilor partenere, cadre didactice din învățământul preuniversitar, dar și elevi din județul Arad.

Stimularea motivației învățării

Prin intermediul acestuia se dorește identificarea de activități formale și nonformale atractive cu impact pozitiv în stimularea motivaţiei învăţării și promovarea unor exemple de bună practică care sa aibă un impact important atât la nivelul școlii cât și la nivelul familiei în vederea diminuării și prevenirii abandonului școlar pentru o integrare eficientă a copilului în școală și societate.

Simpozionul este realizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, Lucian Magdu Román Általános Iskola és Óvoda Battonya – Ungaria, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” Arad, Școala Gimnazială „Aurel Sebeșan” Felnac, Direcția de Asistență Socială Arad- Complex Curcubeu, Grădinița cu Program Prelungit nr.14 Arad, Grădinița „Curcubeul Copiilor” Arad, Asociația „Tinerii Uniți” Regiunea Vest- Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !