Simulare bac

Simulare bac
ARAD. A avut loc simularea examenului de competenţă digitală din cadrul probelor de bacalaureat. Intenţia a fost aceea de a permite elevilor din clasele terminale să se acomodeze cu structura subiectelor şi de a verifica modul de funcţionare a comunicaţiilor virtuale şi a echipamentelor tehnice.

Fiecare candidat a avut de trecut prin două etape: prima în care candidatul rezolvă sarcini de lucru care necesită conectare la Internet, cu durata de 15-30 de minute, iar cea de a doua, 90 minute, care  nu necesită conectare la Internet. Au participat toate cele 41 de Centre de examen, fiecare centru selectându-şi numărul de candidaţi.

Disfuncţionalităţile constatate, cele de ordin tehnic, vor fi remediate până în momentul susţinerii probei de evaluare a competenţelor digitale, din perioada 19 – 29 aprilie 2010.

M.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase