Slujbe pe internet

Slujbe pe internet
Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unei slujbe, prin intermediul internetului o listă cu locurile de muncă. Lista este periodic actualizată şi cuprinde o gamă largă de oferte.

Arădenii pot opta între posturi cum sunt cele de agenţi comerciali, zidari, bucătari, barmani, croitori, contabili, ingineri, electricieni, gestionari dar şi funcţii de directori de societăţi comerciale.

Site-ul unde pot fi vizualizate locurile de muncă vacante este www.arad.anofm.ro. În această perioadă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt oferite 321 de slujbe în municipiu, 7 la Chişineu Criş, 61 la Lipova şi alte 66 în Ineu.

„Potrivit Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, agenţii economici au obligaţia să comunice locurile de muncă vacante în termen de cinci zile de la eliberarea acestora.

Situaţia locurilor de muncă vacante se poate depune la sediul instituţiei noastre sau se poate transmite prin poşta electronică la adresa de e-mail: ar_mpm@ajofm.anofm.ro. Depunerea acestor situaţii este necesară deoarece astfel Agenţia îşi poate actualiza baza de date a locurilor de muncă care apoi, în cadrul serviciului de mediere a muncii, sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Firmele care nu respectă această prevedere legală riscă să fie sancţionate cu amendă între 1.500 şi 2.500 de lei noi.

Diana Rotar0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !