Soluții spectaculoase de amenajări interioare în showroomul „Cromatic”

Soluții spectaculoase de amenajări interioare în showroomul „Cromatic”
ADVERTORIAL. Finisajele de interior ale italienilor de la Giorgio Graesan intră pe piața din Arad.

Ați vrea să amenajați sau să renovați un apartament, o casă sau un magazin? De acum le puteți oferi pereților personalitate și stil, decorându-i cu tapet ori cu vopsele și tencuieli speciale. Dacă tapet deja știți de unde să luați, pentru că magazinul „Cromatic Tapet” de pe strada Pădurii 77 este deschis de ceva vreme, iată că acum s-a deschis un nou magazin în apropiere, tot pe strada Pădurii, dar la numărul 157, dedicat în exclusivitate tencuielilor și vopselelor decorative speciale.

Denumit simplu, „Cromatic”, și amenajat cu produsele furnizorului, compania italiană Giorgio Graesan & Friends, showroom-ul oferă produse de finisaj interior inedite, mixate într-un mod unic. Finisajele rezultate, o contopire de fantezie, culoare, îndemânare manuală și tehnologie de ultimă oră, produc rezultate fascinante și o experiență pozitivă pentru cei care își personalizează spațiul interior cu Spatula Stuhhi, Spirito Libero, Istinto, Muro Naturale, Colore e Gioia, Colore e Oro, White Paint, Via Lattea, Neve, Minimal, Fili di Seta. Sunt vopsele decorative metalizate, sidefate, cu efecte perlescente aurii, argintii, mate, vopsele cu sclipiri de diamant, vopsele cu aspect de marmură și piatră spartă.

Putem spune că sunt produse elitiste, însă vin ca un răspuns la produsele de slabă calitate și de kitsch din piață, un efect al faptului că tot mai mulți oameni caută ceva durabil, originalitate și lucru bine făcut. Efectele decorative ale produselor Giorgio Graesan oferite de „Cromatic” sunt spectaculoase. Atrag, în mod deosebit, efectele cu sclipiri de diamant, efectul lucios pentru tavane, efectele de piatră spartă, bambus etc.

În plus, o caracteristică din ce în ce mai apreciată a produselor este lavabilitatea integrală a suprafețelor. Este un concept nou, ce presupune posibilitatea spălării integrale cu un burete sau o lavetă umedă folosind doar apă și noul Latte Detergente. Aveți posibilitatea ca, periodic, să reîmprospătați încăperile, având, totodată, certitudinea unei investitii sigure și a unei igiene superioare.

Așadar, dacă aveți un apartament, o vilă, un local public și vreți finisaje interesante de care să vă bucurați, vă așteptăm la „Cromatic”, în Arad, pe strada Pădurii, la numărul 157. Ne puteți suna pentru detalii la 0723.321.194.

A (2)

A (3)

A (4)

A (5)

A (6)

A (7)

A (8)

A (9)

A (10)

A (11)

A (12)

B (1)

B (2)

B (3)

C (1)

C (2)

C (3)

C (4)

C (5)

C (6)

C (7)

C (8)

C (9)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !