Somaţie şi titlu executoriu pentru doi lei

14Comentarii
Somaţie şi titlu executoriu pentru doi lei
ARAD – Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, a criticat birocraţia excesivă din România, care aduce doar deservicii. Pentru aceasta, a avut şi un exemplu concret, la îndemână.

Chiar ieri, a primit de la ANAF somaţie şi titlu executoriu pentru „imensa” sumă de…doi lei ! „Gândiţi-vă că am primit-o cu confirmare de primire, ceea ce presupune o cheltuială, evident mai mare decât suma care urmează să fie recuperată. În plus, nici măcar nu a fost vina mea, ci vina celor de la Finanţe.

Am avut un contract de închiriere pentru un spaţiu, m-am dus, conştiincios, să-mi calculeze cât trebuie să plătesc şi am plătit. Ulterior, şi-au dat seama că au calculat cu doi lei mai puţin. De ce nu pot şi ei să ia exemplu de la administraţia locală, care a decis că pentru sumele până la 10 lei nu vor mai trimise somaţii, urmând ca diferenţa să fie plătită la următoarea plată ?„, (se) întreabă, mirat, Purcaru. 

JA- S.T.

Taguri: , ,


14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor