Specializati in marketing

De Andreea Pintea
Marketingul este o componentă cheie în orice companie FOTO: FAN
Marketingul este o componentă cheie în orice companie FOTO: FAN
Antreprenorii arădeni se pot specializa în strategii de marketing pentru a-şi promova cât mai eficient afacerile.

ARAD. Întreprinzătorii au şansa specializării în sectorul promovării afacerilor pe care le gestionează, printr-un proiect european. Proiectul „Academia de Antreprenoriat de la idee la afacere” presupune organizarea de cursuri de Marketing și TIC in IMM, destinate oamenilor de afaceri, cursuri desfăşurate gratuit.

„Întreprinzătorii interesați a se înscrie la acest curs trebuie să îndeplinească condiția de a avea domiciliul pe raza județului Arad și să dețină calitatea de asociat într-o companie / întreprindere.

În urma parcurgerii acestui curs, întreprinzătorii vor deține o pregătire complexă privind utilizarea mijloacelor și instrumentelor oferite de Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor în dezvoltarea și implementarea unui plan de marketing în cadrul activităților unui IMM.

Subiectele atinse de acest curs se referă la structurarea unui plan de marketing, dezvoltarea unui plan de marketing, mixul de marketing (Produs/Preț/Promovare/Distribuție), branding, recrutare personal, promovare și reclamă utilizând mijloace și instrumente TIC, relații cu clienții utilizând mijloace și instrumente TIC etc”, explică Mihaela Breaz, manager de proiect.

Înscrieri şi detalii

Întreprinzătorii arădeni care doresc să urmeze aceste cursuri se pot înscrie la telefon 0257/253757, sau e-mail: cursuri@imm-arad.ro cursuri@imm-arad.ro. De asemenea, mai multe informaţii cu privire la proiectul „Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere” se pot obţine fie la e-mail: comunicare@imm-arad.ro, fie telefonic la: 0257/253757.

Finanţare europeană

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului „Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere” implementat de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad, în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița, SC GO SERV SRL din Baia Mare, Adhoc Conseils – Franța, EnAIP Veneto – Italia și Sogesca Srl – Italia și este cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !