Spitalul din Ineu așteaptă manager nou

De Eugen Rogojan
8Comentarii
Spitalul din Ineu așteaptă manager nou
A fost scos la concurs postul de manager al Spitalului Orășenesc Ineu, după ce contractul Monicăi Mang a expirat.

Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Ineu a lansat concursul de ocupare a funcției de manager al instituției. Concursul va avea loc la sediul spitalului, fiind împărțit în etapa de verificare a eligibilității candidaților (până la data de 17 octombrie), respectiv etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management (pe 24 octombrie).

Ce caută Spitalul Orășenesc? „Absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic”, respectiv „absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii”, care să aibă cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, să aibă starea de sănătate bună, cazierul curat și să nu fi depășit vârsta de pensionare.

Cei care doresc să candideze la post și consideră necesară o vizită în unitatea spitalicească, o pot face pe 8 octombrie, de la ora 10, sub îndrumarea directorului medical al Spitalului Orășenesc Ineu, Pavel Ioan Gaica. Dosarele pentru concurs pot fi depuse până pe 14 octombrie, acestea urmând să fie verificate până pe data de 17. Până pe 18 octombrie, la miezul zilei, candidații pot depune contestații, care vor fi soluționate în maximum trei zile, până pe 21 octombrie. Tot pe 21 octombrie vor fi afișate pe site-ul instituției și proiectele de management ale candidaților, urmând ca acestea să fie susținute public pe 24 octombrie, la sediul spitalului. Rezultatele acestei probe vor fi afișate pe 24 octombrie, iar cele finale pe 28 octombrie 2019.

Candidații au de ales între cinci teme ale proiectului de management: Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate; siguranța și satisfacția pacientului; managementul calității serviciilor medicale; managementul resurselor umane; performanța clinică și financiară a activității spitalului. Bibliografia pentru concursul de ocupare a funcției este disponibilă pe site-ul www.spital-ineu.ro8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor