Spitalul îşi închiriază cabinetele!

Spitalul îşi închiriază cabinetele!
Spitalul Judeţean a găsit o modalitate de a ieşi din datoriile grosolane acumulate până acum: va închiria spaţiile în care se fac acum consultaţii.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean se luptă în prezent cu reducerea unei impresionante datorii, ajunsă la data de 31 decembrie 2005 la aproximativ 43 de miliarde lei.

 „Se poate afirma că o pondere de peste 97% din aceste datorii reprezintă influenţa pierderilor cauzate de ineficienţa economică a ambulatoriului de specialitate a SCJUA„, se menţionează într-un document transmis Consiliului Judeţean de conducerea unităţii.

Pentru a ieşi din acest impas, spitalul intră în afaceri. Se propune ca în ambulatoriul de specialitate să se restructureze cabinetele medicale. Aici se vor acorda consultaţii în specialităţile pediatrie, interne, chirurgie generală, ortopedie, cardiologie şi neorologie. Se vor organiza cabinete de explorări funcţionale, unde în cazul bolnavilor programabili (externaţi) serviciile să fie oferite contra cost. Totodată, cabinetele în care dimineaţa se fac consultaţii vor fi închiriate medicilor interesaţi.

În document nu se părecizează care este procentul bolnavilor care vor mai beneficia de servicii gratuite la Spitalul Judeţean.

PIERDERI LA AMBULATORIU

1 miliard lei în 2002

700 milioane lei în 2003

1,3 miliarde lei în 2004

1,2 miliarde lei în 2005

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !