Sportul de agrement, câştig pentru sănătate

De Aurelia Gabor
Sportul de agrement, câştig pentru sănătate
© Aurelia Gabor
Acordaţi-vă timp pentru trup şi suflet, lăsaţi deoparte scuzele şi motivaţiile şi începeţi transformarea, niciodată nu este prea târziu! Sănătatea şi frumuseţea ne redau încrederea în forţele proprii.

Când ai un corp bine lucrat, fără exces de greutate, hainele îţi vin bine, te priveşti fără jenă în oglindă, chipul tău va străluci de bucurie, privirea va fi senină şi vei răspândi în jur energie, bucuria de a trăi, frumuseţea ce va fi admirată de cei care te privesc. Pentru asta ai nevoie de disciplină. Cum credeţi că se obţin rezultate uluitoare în sportul de performanţă? Prin muncă multă, voinţă de fier, hotărâre, respectarea unui program de hrană, antrenament şi odihnă echilibrat. Noi, oamenii obişnuiţi, nu facem performanţă, facem sport de agrement dar, condiţiile vor fi aceleaşi, raportate la vârstâ, sex, pregătire fizică, stare de sănătate.

Experienţa celor aproape patruzeci de ani de activitate în domeniul gimnasticii de întreţinere, m-a determinat să caut mereu soluţii pentru a obţine rezultate vizibile, într-un timp cât mai scurt. Programul de exerciţii este cât mai variat şi atrăgător deşi uneori greu, adaptat la condiţia fizică a cursantelor care frecventează sala. Colaborarea şi înţelegerea participantelor la curs m-au ajutat să ţintesc tot mai sus în privinţa rezultatelor obţinute. De multe ori, începătoarele au venit cu neîncredere dar, odată intrate în program şi mai ales, obţinerea primelor rezultate vizibile, situaţia s-a schimbat. Sportul a devenit pentru ele o părticică din viaţă. Colectivul sălii este o a doua familie.

Mereu îndemn oamenii să facă o formă de antrenament fizic. Gândiţi-vă că la bătrâneţe vom purta în spate greşelile şi ignoranţa unei vieţi, merită? De la cea mai simplă formă de mişcare, plimbarea, până la antrenamentul într-un cadru organizat, vom avea numai de câştigat în privinţa sănătăţii. Nu pierdeţi timpul, fiecare clipă din viaţă are o valoare imensă! La ce bun vile şi conturi în bancă, dacă nu avem sănătate? Vine ora bilanţului şi nu este bine să avem regrete, nu ducem nimic cu noi!

Cereţi sfatul medicului de familie în privinţa capacităţii de efort, discutaţi cu antrenorul pentru programul de antrenament potrivit şi începeţi cât mai repede, nu veţi regreta!

„Sănătatea şi frumuseţea ne redau încrederea în forţele proprii”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !