Sprijin pentru factura la gaze

Sprijin pentru factura la gaze
Sprijin pentru factura la gaze
Guvernul va suplimenta fondurile alocate persoanelor cu venituri reduse pentru plata facturii la gazele naturale, al căror preţ va fi majorat cu 8,5% începând cu 1 februarie.

Vor beneficia de susţinere consumatorii care au un venit mai mic de 615 lei pe membru de familie.

Sprijinul suplimentar care urmează să fie acordat va fi cuprins între 100 lei şi 10 lei, în funcţie de venitul pe fiecare membru de familie. Astfel, o familie sau o persoană care beneficia până în prezent de un ajutor în sumă de 233 lei pentru un venit pe membru de familie mai mic de 155 lei va primi cu 100 lei mai mult.

O familie sau o persoană care încasa un ajutor de 144 lei, pentru un venit pe membru de familie de pană la 210 lei, va primi în plus 70 de lei.

Ajutoarele suplimentare vor fi acordate în lunile februarie-martie şi noiembrie-decembrie 2008. Persoanele îndreptăţile vor primi aceste ajutoare pe baza documentelor justificative deja existente, şi nu pe bază de noi cereri.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !