Start la inscrieri pentru Scoala Populara de Arta! Vezi aici disciplinele si preturile!

De Corina Hutan
Start la inscrieri pentru Scoala Populara de Arta! Vezi aici disciplinele si preturile!
ARAD. Conducerea Centrului Cultural Judeţean a anunţat că au început înscrierile pentru cele 20 de discipline ale Şcolii Populare de Artă.

Cei care doresc să îşi înscrie copiii la vreuna din disciplinele propuse de Centrul Cultural Judeţean trebuie să ştie că preţurile cursurilor încep de la 325 lei şi ajung până la 500 lei. “Cele mai căutate cursuri sunt, de ani de zile, canto clasic, canto popular, muzică ușoară, balet și instrumente de suflat” – a precizat directorul Centrului Cultural Județean Ana Maria Dragoș.

Astfel, la disciplinele canto clasic, canto popular și canto muzică ușoară, unde taxa este de 500 lei pot fi înscrişi copiii cu vârsta minimă 14 ani.

La cursurile de pian și vioară pot merge copiii de la vârsta de 7 ani, cu o taxă de 400 lei. Tot copiii de 7 ani sunt așteptați să urmeze cursurile de dans poluar românesc, care costă 350 lei.

Copiii cu vârste începând de la 10 ani pot urma cursurile de chitară, orgă, acordeon, vioară, pictură, grafică și design. Aici taxa școlară este de 400 lei.

Mai ieftine sunt cursurile pentru instrumente de suflat (saxofon, taragot, clarinet) – 350 lei – care pot fi urmate de cei care au împlinit vârsta de 10 ani.

O altă disciplină de interes pentru copiii energici, care au împlinit vârsta de 10 ani, este bateria, unde prețul cursurilor este 350 lei sau fanfara, la secția Buteni, unde taxa este de 325 lei.

Cei care vor să urmeze cursurile pentru instructor de dans popular trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani și să scoată din buzunar 350 lei.

Pentru disciplina design grafic (computerizat) și fotografie taxa este de 425 lei și se pot înscrie cei care au împlinit deja 14 ani.

O altă disciplină pentru micuții care au împlinit 10 ani este actoria, unde taxa este de 350 lei iar pentru cei care au vârsta de 7 ani o variantă ar fi cursurile de balet, pentru care părinții trebuie să plătească 400 de lei.

Taxele pot fi plătite în rate, prima rată în luna septembrie, iar cea de a doua în luna ianuarie. Taxa de înscriere pentru oricare dintre cursuri este de 5 lei, iar cea pentru diplomă de 20 lei.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !