Start la parcarea cu plată de la Sindicate

5Comentarii
Start la parcarea cu plată de la Sindicate
ARAD – E posibil ca de astăzi staţionarea să fie pe bani în parcarea cu plată automată de la Casa Sindicatelor.

Se dă drumul la parcarea cu plată din faţa Casei Sindicatelor. Primăria a montat acolo, de ceva vreme, bariere pentru blocarea accesului la cele 50 de locuri de parcare reamenajate în toamna lui 2009. Până ieri, însă, barierele erau ridicate iar arădenii îşi puteau parca maşinile aici fără plată, pentru a evita căutarea unui loc de parcare aproape imposibil de găsit pe Corneliu Coposu. Parcarea cu plată automată de aici ar putea funcţiona chiar de astăzi. Pentru o perioadă, aici va sta un angajat al Serviciului de parcare, pentru a-i îndruma pe arădeni în privinţa modului în care se efectuează plata parcării. Sistemul de la Casa Sindicatelor este singurul de acest gen din Arad, aşa că arădenii ar putea să nu fie familiarizaţi cu modalităţile de acces.

Tarife ca pe centru

Automatul de la intrarea în parcarea cu plată de aici va elibera un tichet în care se indică ora intrării în parcare. Bariera se va ridica iar şoferul va putea parca maşina pe unul din locurile de parcare libere. Când va dori să iasă din parcare, şoferul va introduce tichetul primit la intrare în automat, va afla preţul pe care îl are de plătit, va plăti banii la automat şi va primi un nou tichet. Noul tichet va fi introdus în automatul montat la ieşirea din parcare.

Preţul staţionării în parcarea amenajată în faţa Casei Sindicatelor este identic cu cel de pe centrul Aradului: 1 leu – 30 de minute, 2 lei – 60 de minute, 19 lei – 480 de minute. Parcarea se plăteşte aici doar în intervalul orar 8.00-18.00.

Şi cu bancnote

Arădenii pot plăti staţionarea aici şi cu monede şi cu bancnote, în condiţiile în care automatele eliberează şi rest, chiar şi de la bancnote mari. Este vorba de primele automate din Arad care acceptă şi bani de hârtie.

A.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor