Știați că lentilele de ochelari pot face conducerea auto mai sigură și mai relaxată – chiar și în condiții de ploaie sau pe timpul nopții?

1Comentariu
Știați că lentilele de ochelari pot face conducerea auto mai sigură și mai relaxată – chiar și în condiții de ploaie sau pe timpul nopții?
Multe persoane purtătoare de ochelari de vedere, se simt nesigure, inconfortabile și stresate când conduc autovehiculul, în special în condiții de lumină și/sau meteorologice dificile, cum ar fi ploaie, ceață, amurg sau pe timpul nopții. În medie 83% dintre purtătorii de ochelari conduc autovehicule (studiu efectuat în SUA şi Germania 2013). Conducerea auto poate să fie o reală provocare – indiferent cât de mare este distanța parcursă – iar o vedere bună este vitală pentru siguranța în trafic.

În studiile de cercetare de piață s-au identificat cele mai exigente trei provocări vizuale în timpul conducerii auto:
– Vizibilitate slabă în condiții de lumină slabă, cum ar fi: ploaie, amurg sau pe timpul nopții
– Efectul de orbire al farurilor automobilelor care vin din sens opus pe timp de noapte și strălucirea datorită șoselelor ude.
– Dificultate de refocalizare când privirea alternează între șosea, oglinzi și tabloul de bord al autovehiculului.
Cu lentilele ZEISS DriveSafe, ZEISS introduce o nouă categorie de lentile pentru purtare permanentă la toate activităţile de zi cu zi, dar care sunt special optimizate pentru a satisface necesităţile vizuale ale persoanelor care conduc autovehicule. Lentilele ZEISS DriveSafe sunt disponibile atât ca lentile monofocale cât și ca lentile progresive, deci se adresează conducătorilor auto de orice vârstă.
Lentilele ZEISS DriveSafe asigură purtătorilor:
– vedere mai bună în condiții de lumină slabă, pentru conducere auto mai sigură și mai confortabilă noaptea, în amurg, pe ploaie, la intrarea sau ieşirea din tunel.
– tratamentul antireflex special DuraVision DriveSafe reduce efectul de strălucire perceput de ochi pe timpul nopții, de la farurile autovehiculelor care circulă din sens opus, de la luminile din trafic sau de la iluminatul stradal.
– prin optimizarea geometriei lentilelor se asigură vedere dinamică foarte bună şi acomodare rapidă a privirii când purtătorul schimbă rapid şi în mod repetat privirea între şosea, tabloul de bord şi oglinzile retrovizoare ale autoturismului.
Lentilele ZEISS DriveSafe s-au lansat în întreaga lume începând cu luna aprilie 2015. Purtătorii test sunt satisfăcuți de lentilele ZEISS DriveSafe în proporţie de 97% în situaţia când conduc autovehicule şi 94% când îndeplinesc activităţi uzuale de zi cu zi (ex. muncă la birou).1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor