„Știința ca o joacă”

De M.M.
„Știința ca o joacă”
© În concurs
Matematica distractivă și abilitățile practice într-o nouă competiție judeţeană.

Palatul Copiilor Arad a organizat, recent, a doua ediție a Concursului Județean „Știința ca o joacă”. Competiția, coordonată de prof. Lidia Both și prof. Alina Lazăr, a fost cu participare directă la secțiunile matematică distractivă și abilități practice și cu particpare indirectă la secțiunea dedicată prezentărilor powerpoint cu tema „Pământul – sursă de viață”.

În cele două zile de concurs, sălile destinate acestui concurs au găzduit 200 de elevi din ciclul primar și gimnazial, proveniți atât de la Palatul Copiilor Arad (profesori coordonatori: Ioana Achim, Andreea Boran, Lidia Both, Ioana Halja, Ana-Maria Mina, Anca Sabău, Andrei Mihaela, Manuela Codrean ), de la Clubul Copiilor Pecica (profesor coordonator Alina Lazăr) cât și de la școlile din județ.

Rezultate foarte bune

La secțiunea de abilități practice au participat 10 echipaje din județul Arad, cu elevi din clasele II-VIII. „La secțiunea de jocuri logice s-au remarcat cu punctaje maxime următorii elevi de la Palatul Copiilor Arad: Bodrogean Maria, Șiclovan Lucian, Boboc Daniel, Curtuți Paul, Bodrogean Andrei, Rus Andreea, Pârv Andrei, Irina Răzvan, Ștesco Eric, dar și elevii Gorgan Bogdan, Brie Alexandra, Tonța Larisa de la Școala Gimnazială „Aron Cotruș” Arad, precum și Dreghici Beatrice, Băbălai Tania de la Școala Gimnazială „Regina Maria” și Voicu Bogdan de la Liceul „Mihai Viteazu” Ineu”, a spus prof Lidia Both, de la cercul Multimedia.

Preocupați de Terra

La secțiunea cu participare indirectă, destinată prezentărilor powerpoint cu tema „Pământul-sursă de viață”, au fost jurizate peste 20 de lucrări provenind din județele: Arad, Bihor, Brașov, Gorj, Hunedoara, Iași și București.

Mulţumiri

Organizatorii mulțumesc Asociației Părinților Palatului Copiilor Arad și sponsorului MBA Eco Partner din Cluj pentru sprijinul acordat în vederea premierii elevilor participanți.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !