Strada Tarafului, la demolat?!

28Comentarii
Strada Tarafului, la demolat?!
ARAD – Construcţiile ilegale ale rromilor de pe strada Tarafului ar putea fi demolate pe viitor de către Primărie.

Casele rromilor de pe strada Tarafului vor fi rase de pe faţa pământului. Aceasta este una dintre variantele pe care Primăria le ia în calcul în viitor. Este vorba de casele ridicate fără autorizaţii de rromi în zona care leagă cartierul Subcetate de Sânicolaul Mic. Iar varianta expusă mai sus, vehiculată în urmă cu trei ani (dar anulată mai apoi prin declaraţiile care aminteau de faptul că familiile care locuiesc aici vor fi obligate să intre în legalitate cu o mână de ajutor oferită de la Primărie) e scrisă negru pe alb pe pagina web Primăriei.

Un arădean s-a arătat interesat dacă locuinţele de pe strada Tarafului vor fi demolate, iar responsabilii Primăriei au precizat faptul că acest lucru este posibil în viitor. Mai exact, Primăria arată că “zona strada Tarafului, din cartierul SânicolaulMic, este în faza de proiectare a documentaţiei de urbanism (plan urbanistic zonal), care va reglementa situaţia tuturor imobilelor existente. Posibil să existe construcţii care au fost executate fără autorizaţii de construire, care vor fi propuse pentru demolare”.

Proiectele Primăriei

Primăria a investit milioane de euro, ce-i drept, în zona cu pricina, aici fiind ridicate mai multe blocuri sociale pentru evacuaţii din casele naţionalizate şi pentru arădenii cu probleme sociale şi câteva case pentru rromi, prin intermediul diverselor proiecte câştigate de Direcţia de asistenţă socială. În plus, Primăria are şi alte proiecte legate de ridicarea de imobile pentru arădenii cu probleme sociale. Aşa că varianta delomării construcţiilor ilegale ale rromilor aşezate pe terenurile Municipalităţii, de care instituţia are nevoie pentru a-şi continua investiţiile, nu este nici pe departe exclusă.

JA – A.B.D.28Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor