Strângere de semnături cu reacţii în CLM

8Comentarii
Strângere de semnături cu reacţii în CLM
ARAD – Claudiu Cristea cere Consiliului Civic să vină cu propuneri bine elaborate, nu cu probleme îngrămădite.

Campania de semnături iniţiată de Consiliul Local Civic a stârnit primele reacţii. Aşa cum vă informam în Jurnal Arădean, listele au fost semnate şi de doi consilieri municipali. Consilierul local Claudiu Cristea a subliniat, însă, faptul că nu a semnat petiţia, deşi a fost unul dintre cei care s-a „exprimat fără urmă de ezitare pe aceste subiecte… public, prin vot şi consecvent”.

„Am fost pus cu spatele la zid la şedinţa CLM. Mi s-a băgat sub nas, cu nervozitate (şi uşoară agresivitate) lista de semnături prin care Alternativa Civică solicită trei lucruri total diferite. <<Domnu’ Cristea semnaţi aici că sunteţi de acord cu ieftinirea gigacaloriei! Dacă nu semnaţi, înseamnă că doriţi scumpirea energiei termice>>. Am fost luat direct cu o privire bănuitoare. (…) Studiind cererile petenţilor, am observat că se cere o singură semnătură pentru trei probleme total diferite. Fiecare dintre ele are importanţa ei. Fiecare e suficient de importantă pentru a se constitui în sine ca subiect de revendicare sau dezbatere. În nici un caz nu puteau fi servite la pachet, doar dacă nu se urmărea cu totul alt scop. Mie mi-a adus aminte de felul în care partidul şi statul comunist ne luau la mişto obligându-ne să luăm un pachet de ţigări Pescăruş şi o conservă de scrumbii la pachet cu mult jinduitele “Carpaţi fără de Timişoara“. Ori tot, ori nimic”, a declarat Claudiu Cristea.

Alesul local a subliniat că va susţine şi va lupta pentru propuneri seriose, fundamentate şi oneste, dar că, în acest caz, „dincolo de faptul că nu e corect să soliciţi o semnătură pentru probleme diferite, revendicările sunt formulate ambiguu, cu greşeli de fond şi exprimare”.

JA – S.B.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor